Kuljetuspalveluihimme kuuluvat taksipalvelut, tilausajot ja koulukyydit. Meillä onnistuvat kyyditykset yksin liikkuvasta suuriin seurueisiin ja erityistarpeita vaativalle.

Taksipalvelut

Tarjoamme taksipalveluita liki kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Meillä on takseja pienille ja suurille seurueille: kalustoomme kuuluu henkilöautoja, tilatakseja ja minibusseja. Kauttamme onnistuu myös vip-autokuljetuksen tilaus.

Kalustoomme kuuluvat taksit monessa koossa: henkilöautot, tilataksit ja minibussit.

Invataksi

Suurin osa takseistamme ovat inva- ja paarivarusteltuja. Myös pyörätuolilla voi matkustaa takseillamme.

Meillä on inva- ja paarivarusteltuja takseja, eli niillä voi matkustaa myös paarilla tai pyörätuolilla.

Vakiotaksi lapselle Kelan korvaamissa kuljetuksissa

Meillä onnistuvat myös Kelan vakiotaksikyydit eli oikeus tutun kuljettajamme käyttöön.

Oikeuden vakiotaksin käyttöön on yleensä:

  • yksin matkustavalla alle 16-vuotiaalla lapsella
  • vaikeasti sairaalla lapsella
  • terveydentila ja avun tarve yksilöllisen harkinnan perusteella

Vakiotaksin käyttöön tarvitaan terveydenhuollon antama todistus ja Kelan myöntämä oikeus. Jos sinulla on oikeus vakiotaksiin, voit tilata meidät suoraan soittamalla meille.

Lue lisää vakiotaksista Kelan verkkosivuilla

Huomaathan, että vakiotaksin kyytiin voidaan ottaa myös muita samaan suuntaan matkustavia asiakkaita, ellei huoltajan kanssa ole sovittu toisin.

Taksin tilaus ennakkoon

Tarvitsetko taksin valmiiksi, jotta pääset aamulla lentokentälle tai illaksi teatteriin? Meiltä voit tilata taksin ennakkoon ja varmistua, että kyyti on ajoissa perillä.

Tarjouspyyntö taksimatkasta

Joskus on tarpeen vertailla kuljetusvaihtoehtoja ja tietää etukäteen, paljoko matka tulee maksamaan. Meiltä voit pyytää meiltä tarjouksen matkasta. Usein tarjouspyyntö pyydetään edestakaisista matkoista tai kun matkalla on useita pysähdyspisteitä.

Kun tarvitset kyyditystä vaikkapa hääporukalle, pikkujoulun viettäjille tai tavallista taksimatkaa erikoisempaan kuljetukseen, laita meille tarjouspyyntö.

Ryhmä- ja tilausajot

Teemme tilausmatkoja linja-autoilla. Meillä on käytettävissä yhteistyökumppanimme kautta monen kokoluokan autoja minibussista suuriin linja-autoihin. Voimme kyyditä monenkokoisia seurueita, oli kyseessä seuramatka, luokkaretki tai vaikkapa yrityksen virkistysreissu.

Laita meille tarjouspyyntö niin katsomme yhdessä tarpeisiinne sopivan kuljetuksen!

Kauttamme saat myös tilausajot linja-autolla vaikkapa urheiluseuralle, luokkaretkelle tai muulle ryhmämatkalle.

Koulukyydit

Meillä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus koulukuljetuksista. Olemme erikoistuneet erityisryhmien, kuten vammaisten koululaisten ja nuorten aikuisten, kuljetukseen.